Solvarme betaler sig både for dig og miljøet

 

Der er god økonomi i solvarme. Det er let at installere, hvilket andre vedvarende energiformer ikke altid er. Et solvarmeanlæg tjener sig selv hjem hurtigt, og du slipper for at bekymre dig om stigende energipriser. Anlægget kan let holde i mere end 25 år med stort set ingen vedligeholdelse.

Spar op til 70% på varmeregningen

Et solvarmeanlæg kan bruges til enten brugsvand eller til både brugsvand og opvarmning. Uanset hvad du vælger, er der meget at spare. Besparelsen afhænger af antal beboere, boligareal samt solvarmeanlæggets størrelse. Et fingerpeg er, at du sparer op til 70% af energiudgiften til brugsvand. Eller op til 30% af den samlede energiregning, hvis solvarme bruges til både brugsvand og opvarmning.

Bliv mindre afhængig af olie og naturgas

Hvad enten priser på olie går op eller ned, så er en ting helt sikkert, vi nærmer os hastigt den sidste olie og naturgas. Solen vil derimod stå op hver eneste morgen, og sende os utrolig mængder energi hver dag. Vi kan bruge solen til at nedbringe co2 udslippet, og blive mere uafhængige af svingende priser og forsvindende energikilder.

Naturen har også glæde af solvarme

I dag kan solvarme konkurrere økonomisk med både gammeldags og nye energikilder. Et solvarmeanlæg kræver meget lidt energi at producere og stort set ingen energi at holde kørende. Ved en familie med et solvarmeanlæg på 7,5 m2 opnår man en Co2 reduktion på 1,5 Ton pr år. Det vil med en levetid på 25 år give en samlet miljøbesparelse på 37,5 ton Co2.


 

 sonnenkraft

 sonnenkraft

 sonnenkraft

 vaillant

 vaillant

Jysk Rør & Industri ApS - Hvamvej 2, Skelhøje - 7470 Karup J Tlf. 30 263 263